Företagsmassage, event, Dala Massageteam

Du har bara en kropp - den ska hålla resten av livet. Ta hand om den!

  Ulrikas

Massage & FriskvårdHur mår du och din personal?


Genom massage kan man förebygga eller behandla t ex stela axlar, muskelspänningar, ryggproblem eller musarm, vilket lönar sig både för den enskilde och företaget. Massage ökar blodcirkulationen, löser upp spänningar, stärker immunförsvaret, och hjälper kroppen producera ”lugn och ro”-hormonet oxytocin, som har en avstressande effekt. Smidiga muskler minskar risken för skador.


Förslitningsskador och muskelvärk kan uppkomma inom vitt skilda områden, men förekommer ofta vid kontorsarbete med mycket stillasittande vid datorn, eller arbete med många lyft, obekväma arbetsställningar och monotona rörelser, t ex inom vård, barn- och äldreomsorg, byggarbete, detaljhandel, frisör. Ett stressigt arbete oavsett yrkesområde, eller en stressig tillvaro överhuvudtaget, ger ofta upphov till spänningsvärk. 


Jag erbjuder klassisk svensk massage för att förebygga och lindra uppkomna besvär. Är stresspåslaget högt på arbetsplatsen kan även taktil massage vara ett alternativ.


Företagsmassage


Företagsmassage räknas som friskvård och är avdragsgillt. Det finns flera vinster man kan göra genom att erbjuda sina anställda massage på arbetstid, t ex:

-         Minskad risk för sjukskrivningar och rehabiliteringskostnader

-         De anställda känner sig uppskattade och omhändertagna

-         Positiv social miljö på arbetsplatsen

-         Lättare att behålla och rekrytera personal

En hälsosam investering med andra ord!

 

Hur går det till?

 

Företaget tillhandahåller en lokal och jag kommer dit och masserar vid ett eller flera tillfällen per månad. Jag står för massagebänk, handdukar och massageolja.

 

Jag kan även ge massage vid ett enskilt tillfälle, t ex om företaget ordnar en friskvårdsdag.

 

 

Referenser

Kuben Ventilation, Carina Berg 070-6445817, vx 0243-223115

Tidigare kunder: Signalbolaget, Skanska, Svenska EFS-rådet, Ortic


 

Dala Massageteam

 

Dala Massageteam är en ekonomisk förening med yrkesmassörer från hela landet, som masserar på Vasaloppsveckan, Vansbrosimningen, O-ringen och Cykel- och Ultravasan. Vi har även möjlighet att ta andra uppdrag. Vi har kurser för medlemmarna för att utveckla vår kompetens, och har även utrymme för fler massörer. Mer info om vår verksamhet finns på dala-massageteam.nu.